KIK VAGYUNK?

A QuantisLabs Kft. 2005-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem támogatásában. A cégalapítást megelőzően a BME Kémiai Informatika Tanszéke (jelenleg BME Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék) nyújtott segédkezet a formabontó, innovatív ötlet megvalósításának segítéséhez.
2008-től egy újszerű elgondolás megvalósítása kezdődött meg. Egy módszeré, amivel alapjaiban lehetne megreformálni a szőlészeti növényvédelmet, felhasználva és kiegészítve a legmodernebb elérhető technológiákat világon.
A 2015-ben megalapításának tizedik évfordulóját ünneplő, agrártechnológiai területen tevékenykedő QuantisLabs Kft. már közismert volt a magas színvonalú, speciális szőlővédelmi szenzorhálózatáról. A precíziós szőlészeti megoldásokat fejlesztő vállalkozásunk neves mezőgazdasági szereplőkből álló ügyfélkört épített ki, valamint jelentős hazai és nemzetközi elismerésekben részesült. Cégünk célja, hogy rövid időn belül nem csak idehaza, de nemzetközi szinten is a precíziós mezőgazdaság meghatározó szereplője legyünk.
 
Küldetés

Küldetésünk, hogy egészségesebbé tegyük a szőlőt. A PlantCT™ segítségével csökkenthető a permetszer-felhasználás, így technológiánk nagyban hozzájárul környezetünk megóvásához is.

OKTATÁS

Kiváló kapcsolatokat ápolunk hazai agrártudományi egyetemekkel, borászati iskolákkal. Együttműködéseink keretében a precíziós szőlészet területén szerzett tudásunkat kívánjuk átadni a jövő borász generációja számára.

ÜGYFELEINK

Ügyfeleink között a kisebb területekkel rendelkező magánszemélyektől kezdve a nagy borászatokig mindenki megtalálható.

ELISMERÉSEK, AMELYEKRE BÜSZKÉK VAGYUNK