KIK VAGYUNK?

A QuantisLabs Kft. 2005-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem támogatásában. A cégalapítást megelőzően a BME Kémiai Informatika Tanszéke (jelenleg BME Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék) nyújtott segédkezet a formabontó, innovatív ötlet megvalósításának segítéséhez.

2008-től egy újszerű elgondolás megvalósítása kezdődött meg. Egy módszeré, amivel alapjaiban lehetne megreformálni a szőlészeti növényvédelmet, felhasználva és kiegészítve a legmodernebb elérhető technológiákat világon.

A 2015-ben megalapításának tizedik évfordulóját ünneplő, agrártechnológiai területen tevékenykedő QuantisLabs Kft. már közismert volt a magas színvonalú, speciális szőlővédelmi szenzorhálózatáról. A precíziós szőlészeti megoldásokat fejlesztő vállalkozásunk neves mezőgazdasági szereplőkből álló ügyfélkört épített ki, valamint jelentős hazai és nemzetközi elismerésekben részesült.

2020-tól cégünk befektetők bevonásával részvénytársasággá alakult, ma már PlantCT Europe Zrt. néven folytatjuk tevékenységünket.

Az átalakulást követő évek turbulenciái – COVID-járvány, nemzetközi gazdasági- és politikai bizonytalanságok fokozódása – nem akadályoztak minket abban, hogy folytassuk munkánkat. A nehézségeket sikeresen átvészelve, sőt tovább fejlődve, megrendeléseinket növelve és a további fejlesztést is fókuszban tartva ma már Magyarországon és a Kárpát-medencében a növényvédelmi szakmában széles körben ismert szolgáltatóvá váltunk.

Küldetés

Küldetésünk, hogy egészségesebbé tegyük a szőlőt. A PlantCT™ segítségével csökkenthető a permetszer-felhasználás, így technológiánk nagyban hozzájárul környezetünk megóvásához is.

OKTATÁS

Kiváló kapcsolatokat ápolunk hazai agrártudományi egyetemekkel, borászati iskolákkal. Együttműködéseink keretében a precíziós szőlészet területén szerzett tudásunkat kívánjuk átadni a jövő borász generációja számára.

ÜGYFELEINK

Ügyfeleink között a kisebb területekkel rendelkező magánszemélyektől kezdve a nagy borászatokig mindenki megtalálható.

ELISMERÉSEK, AMELYEKRE BÜSZKÉK VAGYUNK